tag:blogger.com,1999:blog-4494555073935758165.post447499016329722696..comments2024-03-27T23:28:56.802+01:00Comments on Delicious blog: Kokosový jogurt s jahodovým chia džememLuciehttp://www.blogger.com/profile/09305243803074431876noreply@blogger.comBlogger9125tag:blogger.com,1999:blog-4494555073935758165.post-35770317039787190512014-08-28T09:30:41.799+02:002014-08-28T09:30:41.799+02:00Ano, byly to klasické zralé :( takže už chápu, že ...Ano, byly to klasické zralé :( takže už chápu, že jedině z mladých, děkuji. Lucka :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4494555073935758165.post-36196099654221430042014-08-27T17:36:39.700+02:002014-08-27T17:36:39.700+02:00ale tady se bavíme o mladých kokosech, to je úplně...ale tady se bavíme o mladých kokosech, to je úplně jiná pohádka... z dotazu moc nechápu, jestli ses o recept pokoušela z klasických zralých kokosů, které známe... pak samozřejmě nemůžeš dosáhnout stejného výsledku...Luciehttps://www.blogger.com/profile/09305243803074431876noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4494555073935758165.post-37847122677251876022014-08-27T10:49:09.293+02:002014-08-27T10:49:09.293+02:00Ahojky, kokosy jsem doteď kupovala v obchodě (klas...Ahojky, kokosy jsem doteď kupovala v obchodě (klasické starší), problém je v tom, že se mi nikdy nepovedlo dužinu seškrábnout a to ani po nahřátí, takže vždy nechávám dužinu i s tou spodní slupkou, která je údajně neškodná a může se také konzumovat. Strašně moc jsem chtěla udělat tento jogurt a ještě koláč, který si také měla z čerstvého kokosu, ale krém byl celý hrudkovitý, plný hnědých zbytků ze slupky, chci se proto zeptat jak si docílila té jasné bílé hmoty, předpokládám, že si tu druhou hnědou vrstvu odstranila? Děkuji za odpověď. LucieAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4494555073935758165.post-13679465524671511792014-06-25T16:10:13.235+02:002014-06-25T16:10:13.235+02:00Krásně nazdobené jako vždy, sbíhají se mi sliny :)...Krásně nazdobené jako vždy, sbíhají se mi sliny :) U mě na blogu právě probíhá Giveaway, tak se přihlaš :)<br /><br />http://nm-fitness.blogspot.cz/Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/04056902438854873161noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4494555073935758165.post-36182657004210509592014-06-24T11:16:15.254+02:002014-06-24T11:16:15.254+02:00Jednoduché a geniální - v jednoduchosti je většino...Jednoduché a geniální - v jednoduchosti je většinou právě ta krás :-)Esmé (Kulturní kulinárium)https://www.blogger.com/profile/03090782232328750597noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4494555073935758165.post-56683218595850415322014-06-23T21:03:59.251+02:002014-06-23T21:03:59.251+02:00Ahoj. Vidim, ze Tereza me predbehla, i ja musim ch...Ahoj. Vidim, ze Tereza me predbehla, i ja musim chvalit, chvalit, chvalit: nejen, ze vsechny tve recepty (alespon ty, kterem jsem stihla projit) jsou originalni, napadite, presne podle meho vkusu a navrch jeste zdrave! Ale ty fotky..pardon? Podle me fotis sve vytvory jako profesionalka .) Vse do detailu propracovane, neodflaknute (nebo to tak jen pusobi?.)) Vazne, po objeveni tveho blogu se ve me opet vzbudila vasen pro vareni. Neprestavej!:D DikyAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/06964377173368362471noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4494555073935758165.post-2108774948552763862014-06-20T09:59:56.436+02:002014-06-20T09:59:56.436+02:00jé, to je skvělý recept! a obdivuju tvou schopnost...jé, to je skvělý recept! a obdivuju tvou schopnost tak nádherně aranžovat :D vážně, ty fotky jsou úplně umělecké!Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/16763168104243682979noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4494555073935758165.post-77737259383339613192014-06-20T07:35:10.747+02:002014-06-20T07:35:10.747+02:00stačí prozkoumat blog...stačí prozkoumat blog...Luciehttps://www.blogger.com/profile/09305243803074431876noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4494555073935758165.post-35552094614774326062014-06-20T01:39:32.595+02:002014-06-20T01:39:32.595+02:00Boží! Jinak bych chtěla poprosit o nějaké další re...Boží! Jinak bych chtěla poprosit o nějaké další recepty nebo klidně jen tipy co se zbytkem ořechu po výrobě mlíčka:))Anonymousnoreply@blogger.com