tag:blogger.com,1999:blog-4494555073935758165.post5801331382559742628..comments2024-03-27T23:28:56.802+01:00Comments on Delicious blog: Tak trochu jiná příloha... kapustaLuciehttp://www.blogger.com/profile/09305243803074431876noreply@blogger.comBlogger5125tag:blogger.com,1999:blog-4494555073935758165.post-77089260972930232682013-01-04T18:19:57.910+01:002013-01-04T18:19:57.910+01:00já na kapustu nedám dopustitjá na kapustu nedám dopustitŠárka P.https://www.blogger.com/profile/05002121144472566483noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4494555073935758165.post-26385476433682057992013-01-04T06:07:57.743+01:002013-01-04T06:07:57.743+01:00to je právě škoda, ty přetrvávající předsudky z jí...to je právě škoda, ty přetrvávající předsudky z jídelen/dětství... Stejně to tak má spoustu lidí s řepou, dýní. Znali jedinou úpravu a bylo.Luciehttps://www.blogger.com/profile/09305243803074431876noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4494555073935758165.post-71836724578666510382013-01-04T06:05:42.941+01:002013-01-04T06:05:42.941+01:00Pipi,
nebudeš věřit, ale přesně proto jsem sáhla ...Pipi, <br />nebudeš věřit, ale přesně proto jsem sáhla po kapustě, protože je přehlížená (i z mé strany) a náš jídelníček není nikdy dost pestrý. Na čekanku si taky pěkně dlouho brousím zuby a chřest jsem měla minulou sezónu snad dvakrát, ale v té nejjednodušší úpravě (zabalený v sušení šunce a na páře), ale hned jak začne sezóna, chci zkusit risotto a spoustu dalších receptů.Luciehttps://www.blogger.com/profile/09305243803074431876noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4494555073935758165.post-37588301195778745112013-01-04T00:09:37.729+01:002013-01-04T00:09:37.729+01:00Nádherná paleta zelených odstínů a k tomu ta růžov...Nádherná paleta zelených odstínů a k tomu ta růžová šunka... No, křičí to sněz mě! <br /><br />Jedno z mých tajných předsevzetí je začít se více věnovat mnou jinak přehlíženým druhům zeleniny, třeba kapustě, nebo zelí, tedy takové to nadýmavé nenóbl lupení :-) a pak také zelenině, kterou neznám a nepoužívám, třeba čekanka, nebo chřest, proboha! Jsem snad poslední na téhle planetě, kdo nepoužívá chřest... jsem ostuda... Le blog de Pipihttp://leblogdepipi.blog.cznoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4494555073935758165.post-45180348105371778012013-01-02T09:21:30.626+01:002013-01-02T09:21:30.626+01:00vím, že kapusta chutná určitě mnohem lépe, než jak...vím, že kapusta chutná určitě mnohem lépe, než jak si ji pamatuju ze školní jídelny, ale od té doby jsem ještě nikdy nenašla odvahu ji zkusit :D tak moc mi ji ta škola zprotivila..:Dvvhttps://www.blogger.com/profile/05446965182447199269noreply@blogger.com