Pět minut slávy Delicious blogu...

Připravte červený koberec, fotoaparáty, kamery, klapka, jedem... A teď je zase rychle schovejte :-) Nikdy mě nenapadlo, že bych mohla být pro někoho něčím zajímavá, aby se o mě chtěl něco víc dozvědět. Když mi ale začaly množit dotazy typu, kolik vážím, kolik měřím, kolik mám let, jestli ukážu fotku postavy... ano, nešálí Vás zrak, i toho je někdo schopen bez špetky studu... začala jsem o tom krapet pochybovat. 

A tak pokud máte chuť si něco málo o mně a především o blogu počíst, byť to nebudou mé míry, BMI, jídelníček, denní příjem a jiné "veledůležité" informace, ale snad Vás bude článek bavit :-) Tak teď už Vám jen doporučím nohy hore, nějaký dobrý čaj a snad příjemné čtení zde...




31 komentářů:

  1. gratuluji, tvůj blog navštěvuji moc ráda, takže je super, že se o něm dozví i víc lidí, kteří blogy moc nesledují:)

    OdpovědětVymazat
  2. Blahopřeju :-)
    Tvůj blog mám moc ráda, a když o tom tak přemýšlím, chtěla bych se o tobě dozvědět více než jen pár vět z rozhovoru. Nepřemýšlela si někdy o tom, že bys tu třeba napsala něco z tvého života, jak se ti daří, nebo tak? Samozřejmně chápu, pokud si střežíš své soukromí. Jen by to bylo moc milé :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nic takového neplánuji, blog beru jako takové kuchařské, jídelní okénko, možná přibudou nějaké nové rubriky, ale zase okolo jídla, osobní život bych tu nerada pletla, tak snad to čtenáři pochopí :-)

      Vymazat
  3. Jé, moc gratuluji, zasloužíš si to!:)

    OdpovědětVymazat
  4. Tak to je vynikající!!! Gratuluji moc :)

    OdpovědětVymazat
  5. Můžu se zeptat na tu vysněnou kuchařku? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. The Green Kitchen: Delicious and Healthy Vegetarian Recipes for Every Day

      Vymazat
  6. a rozhovor delala skvela slecna b. :) - http://varenislecnyb.blogspot.cz/
    proste moje oblibene food bloggerky v jednom ;)

    OdpovědětVymazat
  7. Generaci 21 pravidelně sleduju, takže jsem byla příjemně překvapená, když jsem v ní našla i rozhovor s tebou~ Gratuluju k úspěchu ^^

    OdpovědětVymazat
  8. Perfektný článok a je super ťa spoznať o niečo bližšie prostredníctvom neho :) Tvoj blog mám skutočne veľmi rada a vidieť že to robíš, lebo ťa to veľmi baví :) Tvoje recepty sú vždy dokonalé! :)

    OdpovědětVymazat
  9. Luci, čtu tvůj blog nadšeně už několik měsíců, ale zatím jsem nenechala jediný komentář, tak to napravuji:) Recepty jsou skvělé, nádherně nafocené, prostě lahodí i oku:) Verča z Pie in the sky

    OdpovědětVymazat
  10. To moc gratuluju :)) Jdu si článek přečíst :))

    OdpovědětVymazat
  11. Moc děkuji za zveřejnění článku jak za sebe, tak za Generaci21 :) a zároveň jsem ráda, že se čtenářům blogu rozhovor líbil.

    OdpovědětVymazat
  12. Gratuluji Luci, moc si to zasloužíš :)

    OdpovědětVymazat
  13. Já mám tvůj blog moc ráda, takže mě ani nepřekvapuje, že se o Tobě lidi chtějí dovědět více. Moc gratuluji, ty si to zasloužíš. Víc takových rozhovorů!

    OdpovědětVymazat
  14. Úžasné! Nevím, co bych dělala, kdybys přestala přispívat. Jsi můj hlavní zdroj inspirace :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to určitě nehrozí, strašně mě blogování baví, jedině kdyby mě opustil net, noťas a tak... :-)

      Vymazat
  15. Též se přidávám ke gratulacím a také ke čtenářům, kteří milují Tvůj blog :) Nejen, že máš jídlo vždy úžasně nafocené,ale líbí se mi, jaký máš ke stravě přístup celkově :)

    OdpovědětVymazat
  16. To je proste super! Gratuluji moc!

    OdpovědětVymazat
  17. Ahoj :) moc gratuluji! Jsi skvělá, stejně jako tvé recepty. Je mi 17 a o zdravou stravu se zajímám teprve něco přes rok a ty jsi mou velkou inspirací. Musíš být vážně báječný člověk, působíš na mě moc mile a vzdělaně, také bych se o tobě ráda dozvěděla více, ale chápu, že to na blogu zveřejňovat nechceš. Přeji hodně zdaru do budoucna a těším se na další skvělé recepty :) Markéta

    OdpovědětVymazat
  18. Já to nějak nechňápu... Jestli to považuješ za důležité tak gratuluji, ale co to jako má z význam nebo smysl? Být na nějakém obskurním webu, jeje to je přece crazy. Kdy se stalo že lidi považují za důležité něco, co je naprosto nesmyslně nedůležité... Ale nechci hanit, to není subjektem.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Důležité je, aby lidé jedli lépe. A pokud má k tomu pomoci článek prostřednictvím, kterého se o blogu a možnostech zdravého vaření dozví více lidí, pak to pro mě důležité je :-)

      Vymazat

Děkuji za komentář :-)