Šíleností a zdánlivě bláznivých receptů není nikdy dost. A tak po květákové kaši, proč nezkusit i pěnu? A věřte, až ji budete servírovat, nikdo nebude hádat, ,že obsahuje právě zeleninu...
Kakaová pěna (z květáku)
(2 porce)
Pěna
- 1/2 květáku
- 2 lžíce raw kakaového prášku
- 2 lžíce kokosového cukru
- 1 lžička agar prášku
Na dokončení
- včelí pyl
Květák jsem si uvařila doměkka. Nechala jej zchládnout. Pomocí tyčového mixéru jsem jej rozmixovala spolu s kakaovým práškem, kokosovým cukrem a práškem agar v hladký krém. Rozdělila jsem jej do mističek a dala chladit do lednice. Můžete podávat posypané např. včelím pylem.
English version
Cacao cauliflower mousse
(2 portions)
Mousse
- 1/2 cauliflower
- 2 tablespoons raw cacao powder
- 2 tablespoons coconut sugar
- 1 teaspoon agar powder
To finish
- bee pollen
I divided cauliflower into florets. I cooked it until smooth. I let it cool. Using blender, I blended it with cacao powder, coconut sugar, agar powder into smooth mousse. I placed it in the fridge. Before serving, I sprinkled it with bee pollen.
Mňam.. Tu musím vyzkoušet :))
OdpovědětVymazatNela z Beauty Charm
GIVEAWAY - O krásné šperky
Určitě vyzkouším, vypadá to bezvadně!
OdpovědětVymazatTo je geniální, to by mě v životě nenapadlo ! :D
OdpovědětVymazatMe Adelaida
To vypadá výborně :) Agar už se nevaří?
OdpovědětVymazat