Horká čokoláda s burákovým máslem a chilli




Přiznejme si to, podzim je tu. A s ním i studená rána, večery, deště, časem i přízemní mrazíky... Může to znít dost negativně, ale to je jen první dojem. Znamená to taky spousty horkých zeleninových krémů, pečené zeleniny, horké čokolády...




Horká čokoláda s burákovým máslem a chilli
 
(2 porce)



  • 600 ml mandlového mléka
  • 2 lžičky burákového másla
  • 1 lžička kakaového másla
  • 2 lžíce raw kakaového prášku
  • Špetka vanilkového prášku
  • 2 lžičky rýžového sirupu
  • Špetka chilli či dle chuti







Mléko prošleháme či rozmixujeme s burákovým máslem, kakaovým máslem, kakaovým práškem, vanilkovým práškem, rýžovým sirupem a přivedeme k varu. Přelijeme do hrnků, posypeme chilli a ihned podáváme.







Hot chocolate with peanut butter and chilli
 
(2 portions)



  • 600 ml almond milk
  • 2 teaspoons smooth peanut butter
  • 1 teaspoon cacao butter
  • 2 tablespoons raw cacao powder
  • Pinch vanilla powder
  • 2 teaspoons rice syrup
  • Pinch chilli or as you prefer







Whisk or blend almond milk with smooth peanut butter, cacao butter, cacao powder, vanilla powder, rice syrup and bring to boil. Set aside, pour into mugs, season with chilli and serve immediately.









1 komentářů:

Děkuji za komentář :-)