Nestíhám, ale absolutně. Proto žádné velké vyvařování...
Horký ananas s řeckým jogurtem, mátou a pistáciemi (4 porce)
- 1 ananas
- šťáva z 1 limetky
- 1 lžíce medu
- 1 lžíce třtinový cukr
- máta
- pistácie
- řecký jogurt
Ananas jsem naporcovala, naskládala do zapékací misky a přelila zálivkou z limetky, cukru a medu. Dala jsem do vyhřáté trouby na 20 minut. Podávala jsem s řeckým jogurtem, posypaný pistáciemi a lístky máty.
Dobrou chuť :-)
Pane jo, tady někdo umí. Nádherné fotky, smekám. :)
OdpovědětVymazatsouhlasím:)
Vymazattaky souhlasím, nádherná fotka a supr lákavý recept :-)
VymazatDěkuji za milé komentáře :-)
VymazatDelikátní desert :)
OdpovědětVymazatDěkuji :-)
VymazatSkvělé! Zrovna nedávno jsem viděla něco podobného v časopisu Albert :)
OdpovědětVymazatjj, tam byl myslím grilovaný :-)
Vymazatmňam, nádherné, letné, svieže a luxusné :)
OdpovědětVymazatDěkuji :-)
VymazatMnam, ananas a pistacie, do toho bych se pustila hned :)
OdpovědětVymazatTaky jsem se pustila :-)
Vymazat