Horký ananas s řeckým jogurtem, mátou a pistáciemi

Nestíhám, ale absolutně. Proto žádné velké vyvařování...


Horký ananas s řeckým jogurtem, mátou a pistáciemi (4 porce)


  • 1 ananas
  • šťáva z 1 limetky
  • 1 lžíce medu
  • 1 lžíce třtinový cukr


  • máta
  • pistácie
  • řecký jogurt



Ananas jsem naporcovala, naskládala do zapékací misky a přelila zálivkou z limetky, cukru a medu. Dala jsem do vyhřáté trouby na 20 minut. Podávala jsem s řeckým jogurtem, posypaný pistáciemi a lístky máty.






Dobrou chuť :-)





12 komentářů:

  1. Pane jo, tady někdo umí. Nádherné fotky, smekám. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. taky souhlasím, nádherná fotka a supr lákavý recept :-)

      Vymazat
    2. Děkuji za milé komentáře :-)

      Vymazat
  2. Skvělé! Zrovna nedávno jsem viděla něco podobného v časopisu Albert :)

    OdpovědětVymazat
  3. mňam, nádherné, letné, svieže a luxusné :)

    OdpovědětVymazat
  4. Mnam, ananas a pistacie, do toho bych se pustila hned :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář :-)