Veganské kokosky
(cca 25 ks)
Kokosky
- 3/4 hrnku pěny z cizrnové šťávy
- špetka soli
- 2 hrnky strouhaného kokosu
- 2 lžíce škrobu
- špetka vanilkového prášku
- 4 lžíce kokosového cukru
Na dokončení
- hořká čokoláda
- kokosový olej
Troubu předehřejeme na 170 stupňů. Cizrnovou šťávu vyšleháme se špetkou soli v tuhý sníh.
Poté do sněhu opatrně vmícháme kokos, kokosový cukr, vanilkový prášek a škrob. Pomocí lžíce klademe hromádky na plech vyložený pečícím papírem a pečeme zhruba 15 minut.
Dobrý den, můžu poprosit, co myslíte pěnou z cizrnové šťávy? Děkuji kája
OdpovědětVymazatDobrý den, myslím tím šťávu z cizrny v plechovce.
VymazatA zkoušela jste vyšlehat šťávu z vařené cizrny? Trochu se to napění, ale rozhodně nejsem schopná ušlehat tuhý sníh... :( nemáte zkušenost?
OdpovědětVymazat